MURERARBEJDE i Hjørring, Nørresundby, Aabybro Støvring & omegn

Leder du efter en professionel murer til at hjælpe dig med murerarbejde i Aalborg, Hjørring, Aabybro, Støvring, Nørresundby, Brønderslev eller resten af Nordjylland? Hos Sulsted Murerfirma løser vi alle mureropgaver og står også gerne for totalentreprisen, så byggeprocessen bliver lettere for dig.

Vi opmurer vægge, restaurerer murværk, støber fundamenter, opsætter badeværelser og meget, meget mere. Uanset om du ønsker ombygninger, tilbygninger, nybygninger eller reparationer, er vi klar til at udarbejde et godt tilbud. Kontakt os for at høre mere omkring dine ønsker og forventninger.

Som professionel murer udfører Sulsted Murerfirma murerarbejde inden for:

– Facaderenovering
Nyt badeværelse
– Tilbygning
Flisearbejde
– Rådgivning til byg-selv
– Opmuring af vægge
– Støbning af fundamenter
– Opsætning af badeværelser
– Reparationer

Med god erfaring løser mureren alle opgavetyper og står også gerne for totalentreprisen, så byggeprocessen bliver lettere for dig.

Få hjælp til murerarbejde i Hjørring, Nørresundby, Aabybro, Støvring & omegn

Vi har base i Sulsted mellem Brønderslev og Aalborg i Nordjylland – og her går vi som professionel murer højt op i at udføre kvalitetsmurerarbejde for både virksomheder og private. Du er meget velkommen til at kontakte os ved at ringe ind til +45 51 34 25 96 eller ved at skrive en mail til info@sulstedmurerfirma.dk. Alternativt kan du også benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Vi bestræber os på at besvar din henvendelse hurtigst muligt.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Vi plejer at sige, at vi bygger på kvaliteten. Som seriøs murer går vi nemlig aldrig på kompromis hermed. Vi kan klare små som store opgaver og giver gerne et godt og aldeles uforpligtende tilbud på dit kommende projekt, uanset hvor i Aalborgområdet det må være.

Kontakt din lokale murer i Nordjylland på tlf. 51 34 25 96.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Sulsted Murerfirma