Badeværelse i Aalborg og omegn i Nordjylland

Har du brug for et nyt badeværelse eller en renovering af din eksisterende badeværelse i Aalborg, Brønderslev, Hjørring, Nørresundby, Aabybro, Støvring eller resten af Nordjylland? Vi hos Sulsted Murerfirma har mange års erfaring med alle typer badeværelsesopgaver. Badeværelset er et af de mest brugte rum i dit hjem. Derfor er det af stor betydning, at badeværelset er hensigtsmæssigt indrettet både for store og små.

Det er vigtigt, at funktionaliteten er i orden, at dit badeværelse er let at rengøre og at der er en rar og afslappet stemning.

Nyt badeværelse i Hjørring, Frederikshavn, Nørresundby, Aabybro og Støvring

Jeg har mange års erfaring med at lave badeværelser, så de passer til jer. Smag og behag er forskellig, og jeg lægger stor vægt på, at dit badeværelse passer til dig og stilen i resten af huset. Derfor lytter jeg til dine ønsker og bruger også meget tid på rådgivning.

Inden aflevering af det færdige projekt gennemføres et afsluttende kontrolbesøg, så vi altid er sikre på, at det lever op til Deres krav og forventninger.

Kontakt os

Har badeværelset i dit hjem trang til en kærlig hånd? Sulsted Murerfirma tilbyder nyt badeværelse og renovering i Hjørring, Frederikshavn, Nørresundby, Aabybro, Støvring, Aalborg og resten af Nordjylland. Du er velkommen til at kontakte os51 34 25 96 eller udfylde vores kontakt formular her på siden.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 51 34 25 96 eller send os en email på sulstedmureren@gmail.com og hør hvad vi kan gøre for dig.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Sulsted Murerfirma