Nyt badeværelse i Aalborg, Hjørring, Aabybro og omegn i Nordjylland

Har du brug for en renovering af dit badeværelse eller leder du efter et helt nyt badeværelse nær Aalborg, Hjørring, Nørresundby, Aabybro, Støvring, Brønderslev eller resten af Nordjylland? Vi hos Sulsted Murerfirma har mange års erfaring med alle typer badeværelses opgaver. Badeværelset er et af de mest brugte rum i dit hjem. Derfor er det af stor betydning, at badeværelset er hensigtsmæssigt indrettet både for store og små.

Det er vigtigt, at funktionaliteten er i orden, at dit badeværelse er let at rengøre og at der er en rar og afslappet stemning.

Nyt badeværelse i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Nørresundby, Aabybro og Støvring

Vi har mange års erfaring med at lave badeværelser, så de passer til jer. Smag og behag er forskellig, og vi lægger stor vægt på, at dit badeværelse passer til dig og stilen i resten af huset. Derfor lytter vi til dine ønsker og bruger også meget tid på rådgivning.

Inden aflevering af det færdige projekt gennemføres et afsluttende kontrolbesøg, så vi altid er sikre på, at det lever op til Deres krav og forventninger.

Nye fliser til dit badeværelse

Hvis ikke du har brug for et helt nyt badeværelse eller større renovering, så tilbyder vi også at ligge nye fliser til dit badeværelse. Med en udførlig flisearbejde, kan du være med at løfte æstetikken på dit badeværelse, så du får et badeværelse der passer bedre ind til din stil.

Kontakt os og hør mere om vores badeværelser i Hjørring, Nørresundby, Aabybro, Støvring & omegn

Har badeværelset i dit hjem trang til en kærlig hånd? Hos Sulsted Murerfirma tilbyder renovering af din badeværelse eller et helt nyt badeværelse i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Nørresundby, Aabybro, Støvring og resten af Nordjylland. Du er velkommen til at kontakte os51 34 25 96 eller sende en mail til: info@sulstedmurerfirma.dk – eller udfylde vores kontakt formular her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 51 34 25 96 eller send os en email på sulstedmureren@gmail.com og hør hvad vi kan gøre for dig.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Sulsted Murerfirma