Tilbygning i Aalborg

Hos Sulsted Murerfirma tilbyder vi vores ekspertise, hvis du går med tanker om at opføre en tilbygning.

Vi opfører mange forskellige tilbygninger, hvad end du skal udvide boligarealet med en større stue, et nyt badeværelse, et gæsteanneks, en udestue eller en garage. Med en tilbygning er det kun fantasien, der sætter grænser, og vi kan hjælpe dig med de gode ideer, så byggeriet bliver så perfekt som muligt.

VI OPFØRER I TOTALENTREPRISE

Når vi opfører en tilbygning, kan vi både stå for totalentreprisen såvel som fagentreprisen. Lader du os stå for totalentreprisen, sørger vi for det hele fra start til slut.

Vi holder et møde og kigger på tegninger af den nye tilbygning, hvor vi selvfølgelig også tilbyder kompetent rådgivning og vejledning i alt fra valg af materialer, udnyttelse af kvadratmeter samt planløsning. Under selve byggeprocessen står vi for alt fra sokkel og gulv til opmuring af væggene og lægning af fliser og klinker.

Lader du os stå for din nye tilbygning, er du garanteret et professionelt samarbejde, hvor alle aftaler overholdes, og hvor alt bliver lavet efter dine ønsker, behov og krav.

Tilbygning opførning 

Vi opfører tilbygning i hele området omkring Aalborg og kører også til opgaver i Brønderslev og resten af Nordjylland.

Ønsker du en tilbygning i højeste kvalitet, så kontakt Sulsted Murerfirma ved Aalborg på telefon 51 34 25 96 eller via mail sulstedmureren@gmail.com.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 51 34 25 96 eller send os en email på sulstedmureren@gmail.com og hør hvad vi kan gøre for dig.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Sulsted Murerfirma